pic

Mads Røstbjerg er initiativtageren bag mærket Arena CHP, og dermed er grundlaget for hvad mærket er i dag, i samarbejde med en række smykkedesignere, denne blanding af flere dygtige designere, og dermed flere inspirationskilder, er med til at gøre smykkerne helt fantastiske, designerne bag er følgende: Sophie Teik Hansen, Lau Ebbesen, Vibe Harsløf, Jo Riis-Hansen og Line Hallberg. 

Stadig er Arena CPH et forholdsvis nyt mærke, men har for længst opnået målgruppensaccept, og har flere store tilhængere, heriblandt unge såvel som ældre, vigtigst for målgruppen, er at de er kvalitets- samt modebevidste, og kan lide anderledes smykker, som ofte har et skævt eller dristigt twist. Stadig er smykkerne dog forholdsvis billige, taget i betragtning af det smukke design, som tydeligt udstråler, at der står en håndværker bag, grunden til at priserne er til at komme i nærheden af for et bredt publikum skyldes, at materialerne er sølv og sølv forgyldt.

Produktporteføljen består af et helt smykkesortiment, hvilket indebærer: ringe, armbånd, halskæder, øreringe, vedhæng samt brocher.