pic

Mads Mathias Nørgaard, som er hans fulde navn, blev født i 1961 af en norsk mor og en dansk far. Han egentlig uddannelse, som er samfunds- og litteraturvidenskab, ligger umiddelbart langt fra den verden han lever i dag, hvor en væsentlig faktor er hele tiden at følge med moden og udviklingen heri. Men samtidig med hans studie havde han moderelaterede jobs i form af, agent ture og arrangør af galleriudstillinger.

Efter endt uddannelse, beslutter han at gå modens vej, og i 1986 åbner han sin butik på strøget, under navnet MADS NØRGAARD, dengang var der i butikken kun herretøj, og en del af udvalget, var tøj han selv havde designet. I 1990 åbnes den butik som også er meget kendt i dag, nemlig Nørgaard på strøget, hvor der også sælges pigetøj, i 1995 kom der et stort tiltag i tøj som Mads Nørgaard selv designede, både til piger og mænd, men nu også til børn.

Hele konceptet bag mærket Mads Nørgaard, er at udarbejde tøj som ikke er påvirket af modens skiftene tendenser, men tøj som er klassisk, og derfor kan bruges i mere end en sæson. Ud fra klassiskerne, vil der dog blive lavet lidt sjovt og anderledes, men det hele tager udgangspunkt i det enkle, som er feminint til pigerne, og råt til herrene.