pic

Designeren bag modstrøm er den unge Anna Marie Lie Nielsen, som er født i 1981, hun får sin inspiration til nye kollektioner gennem rejser og hendes interesse for vintage.

Modström kom hurtigt på banen efter at den første kollektion blive lanceret i 2004, og er allerede i dag, et meget kendt brand som er at finde i mange modebutikker, og er i dag accepteret af rigtig mange unge mennesker. Grundet den store interesse for mærket, har Modström netop åbnet deres første koncept butik i Bruuns Galleri i Århus.

Designerne bag Modström beskriver mærket som værende feminint men med en rå twist, de vil udstråle massere af power og dynamik i sammenhæng med en god kvalitet som der ikke bliver gået på kompromis med. Dette opnår de til fulde gennem de mange detaljer, prints og nyskabende snit. Det fremgår tydligt af tøjet at det er til pigen, som ikke følger mængden, men tør at være sig selv og ønsker at understrege hendes personlighed, i det at tøjet har mange specielle detaljer. Tøjet er skabt ud fra tanken om den aktive storbypige, der tør skille sig ud fra mængden.

Modstrøm kommer med nye kollektioner hele 6 gange årligt.