pic

Camilla Stærk flyttede til London i 1996 for at udleve sin drøm, og tog en desingeruddannelse. Siden er det gået op af bakken for Camilla Størk, som i dag er en yderst anerkendt designer, såvel i Danmark som i udlandet. Da hun nåede USA, opnåede hun hun status som de fleste designere kun kan drømme om, nemlig at have leveret tøj til "sex and the city" hovedpersonen, Carrie Bradshaw.

Oprindeligt var designnavnet som Camilla Stærk stod bag "Camilla Stærk", i dag er fornavnet dog taget væk, og hun producere i dag udelukkende under navnet "Stærk". Begrundelsen var at bestseller var en del af brandet"Camilla Stærk", og Camilla ønskede at have sit helt eget mærke, derfor produceres mærket "Camilla Stærk" stadig, dog er det bestseller som laver kollektionerne idet mærket er frasolgt til dem.

De materialer som Camilla arbejder med er primært læder, strik, blonder og latex, hvilket udtrykker en blanding af det rå og det feminine, og hun formår at gøre sine design personlig, samt udtrykke det romantiske og gudommellige.